Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 12 resultaten

1 - 12 van 12 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Werkmessen

Werkmessen zijn praktische en compacte artikelen die op ieder moment van pas kunnen komen. De werkmessen zijn geschikt om te gebruiken tijdens het klussen of als handig hulpmiddel tijdens het kamperen. Deze praktische zakmessen zijn uitgerust met verschillende handige tools, zoals een mes, schroevendraaier en opener. Een werkmes is dus een compact product, maar wel erg handig in veel verschillende situaties. Wij beschikken over een ruim assortiment aan verschillende soorten werkmessen in diverse kleuren en maten. De meeste werkmessen zijn gemaakt van kunststof of metaal. Metaal is erg sterk en slijtvast en is erg geschikt voor in de buitenlucht. Ook hebben we werkmessen met extra grip.

Meer lezen >

Werkmessen bedrukken

U kunt ervoor kiezen om de werkmessen te laten bedrukken. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Deze bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren of full color. Wanneer u ervoor kiest om de werkmessen te laten bedrukken, creëert u een uniek relatiegeschenk voor uw klanten of medewerkers. Met een bedrukt werkmes heeft u naast een mooi geschenk ook een praktisch geschenk in handen dat zeker in de smaak zal vallen bij uw relaties. Bent u benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de werkmessen? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Werkmessen online bestellen

De werkmessen kunnen makkelijk en snel online bij ons besteld worden. Het bestellen van de werkmessen is al mogelijk vanaf 25 stuks. Voor de avonturiers tussen uw relaties zijn bedrukte werkmessen het relatiegeschenk waarmee u uzelf onderscheidt van andere bedrijven. De werkmessen met logo zullen op verschillende plekken gebruikt worden, waardoor uw logo door veel mensen gezien zal worden. Hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker toenemen. U kunt de werkmessen inzetten als relatiegeschenk op beurzen en evenementen of u kunt de bedrukte werkmessen cadeau doen aan uw medewerkers als u een bouwbedrijf heeft. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >

Meer lezen >